Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
11:01 | 27.9.2017

Kung pao -lihapullat

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje Riikka Väliahde Kuva Anna Huovinen

Kiinalaisen ravintolan suosikkiannos toimii mahtavasti myös lihapullina! Maapähkinöillä ja inkiväärillä piristetyt kanapyörykät ovat täynnä makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6
35 min
Helppo

Kung pao -lihapullat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

3
valkosipulinkynttä
5
cm
pätkä inkivääriä
0,5
dl
maapähkinöitä
800
g
broilerin jauhelihaa
2
tl
chilijauhetta
1,5
tl
suolaa
1
rkl
hoisin-kastiketta
1
rkl
tummaa siirappia
1
rkl
seesamiöljyä
1
rkl
soijakastiketta
Lisäksi
(maapähkinä)öljyä
2
kevätsipulin vartta

Vaiheet

  1. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuori inkivääri ja raasta sen raastimen hienolla terällä. Rouhi maapähkinät terävällä veitsellä karkeaksi rouheeksi.
  2. Kumoa jauhelihat kulhoon ja mittaa kaikki mausteet sekaan. Lisää kulhoon myös valkosipuli, inkivääriraaste ja maapähkinärouhe.
  3. Sekoita taikina hyvin sekaisin joko käsin tai puuhaarukalla. Anna levätä hetki jääkaapissa. Silppua sillä välin kevätsipulin varsi.
  4. Pyöritä taikina lihapulliksi. Kasta käsiä kylmään veteen, jotta massa ei tartu käsiin.
  5. Kuumenna paistinpannu keskilämmölle. Nostele puolet lihapullista pannulle ja paista ruskeiksi joka puolelta. Lisää lopuksi puolet kevätsipulin varsista pannulle ja pyöräytä sekaisin. Siirrä tarjoiluastiaan ja paista loput lihapullat samalla tavalla.
Lisää aiheesta
  • Kanaa kung pao
Tilaa Glorian ruoka & viini
Kot kot
kana
kiinalainen
lihapullat
lasten suosikit

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini