Pikkutuliset quesadillat saavat sisälleen pikantin salsa verden lisäksi kylmäsavubroileria ja maissia. Nam!
Kylmäsavubroiler-quesadillat
Ainekset
Työvaiheet
Muusaa avokadon liha, purista sekaan puolikas limeä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Pilko loput limet lohkoiksi. Leikkaa maissinjyvät irti tähkästä. Poista jalapeñosta siemenet ja viipaloi se. Kuumenna kuiva paistinpannu keskilämmöllä.
Aseta tortilla pannulle ja levitä sille salsa verde ja sitten juustoraaste. Asettele kolme kylmäsavubroilerisiivua tortillan toiselle puolelle, lisää maissinjyviä ja jalapeñoviipaleita. Taita tortilla puoliympyräksi, paina hiukan lastalla, että puolet tarttuvat kiinni.
Käännä ja paista toiselta puolelta heti kun quesadilla on saanut hiukan väriä. Nosta (lämpimään uuniin tai folion alle) odottamaan ja toista sama kolmen muun tortillan kanssa.Puolita quesadillat ja tarjoile avokadon, ranskankerman, lime-lohkojen ja silputun korianterin kera.