Sunnuntain broileri saa makunsa marsalaviinistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
25 min
Helppo
Marsalalla maustettu broileri
Ainesosat
oliviiöljyä paistamiseen
muutama
timjaminoksa
1/2
valkosipuli kuorineen
1
kg
broilerin rintaleikettä
3 3/4
dl
marsalaviiniä
kourallinen
persiljaa silputtuna
Vaiheet
- Kuumenna oliiviöljyä isossa paistinpannussa. Lisää timjami ja puolikas valkosipuli ja kuullota varovasti minuutin ajan.
- Mausta broilerit suolalla ja pippurilla ja laita ne pannuun nahkapuoli alaspäin. Paista 4–5 minuuttia, kunnes palat ovat kullanruskeita. Käännä ne ympäri ja paista toiselta puolelta 3–4 minuuttia.
- Kaada viini pannuun. Laske lämpöä ja hauduta 10 minuuttia.
- Työnnä veitsi broilerin lihaisimpaan osaan kevyesti – ulos valuvan nesteen pitää olla kirkasta.
- Kasaa broilerinpalat tarjoilulautaselle. Lusikoi päälle pannulle jäänyt liemi ja tarjoile heti silputun persiljan kera.