Yön yli marinoituvat misosiivet eivät valmistu aivan hetkessä, mutta kokin odotus palkitaan, kun siiven pääsee dippaamaan limemajoneesiin. Suolaisenmakeat tahmasiivet koukuttavat kerrasta.
Misosiivet
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita kattilassa sake, mirin ja misotahna ja kiehauta. Mausta soijalla ja anna jäähtyä. Marinoi siipiä yön yli.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nosta siivet marinadista leivinpaperin päälle uunipellille ja laita uuniin 15 minuutiksi. Sivele teriyakikastikkeella, nosta uunin lämpötila 220 asteeseen ja laita vielä uuniin 10 minuutiksi. Voit ripotella pinnalle myös seesaminsiemeniä ja hienonnettua kevätsipulia.
- Sekoita limemajoneesin ainekset keskenään ja tarjoa siipien kanssa.