Rita Niemi vierailee Soppa365-tv:ssä ja opettelee tekemään soppakokki Ali Toppisen ohjauksessa murg ishtoon eli intialaisen kanacurryn.
Murg ishtoo eli intialainen kanacurry
Ainekset
Työvaiheet
- Tee inkivääristä, valkosipulista, chilistä ja kaikista kuivista mausteista laakerinlehteä lukuunottamatta morttelissa tai kutterissa karkea tahna.
- Leikkaa kanan rintafileet 6 osaan. Pilko sipuli ohuiksi suikaleiksi ja peruna 1cm x 1cm paloiksi.
- Lämmitä voi syvässää paistinpannussa kuumaksi ja paista kanoihin kauttaaltaan kaunis ruskea väri.
- Lisää pannulle maustetahna, sipulit ja perunat sekä laakerinlehti. Jatka paistamista n. 1 minuutti. Lisää pannulle kookosmaito ja keitä kunnes peruna on täysin kypsää (n. 15-20 min.). Mausta suolalla ja tarjoile riisin kanssa. Voit halutessasi koristella annoksen tuoreella korianterilla.
Heips, vähän väärät tunnisteet ja avainsanat - vegebaari, kasvisruoka jne. Vahinko kaiketikin :)
Hei! Kiitos kommentista ja huomiosta, avainsanat nyt muutettu! yt, Roosa/Soppa365