Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
16:50 | 14.3.2013

Pesto-parmesaanikanaa ja uunikasviksia

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
OHJE Kiia Renko KUVA Reetta Pasanen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
1 tunti
Keskivaikea

Pesto-parmesaanikanaa ja uunikasviksia

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Uunikasvikset
2
kpl
porkkanaa
4
kpl
kypsää perunaa
1
kpl
sipulia
1/2
kpl
kesäkurpitsaa
1
kpl
valkosipulinkynttä
1
kpl
paprikaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
1
tl
grillimaustetta
1
tl
pizzamaustetta
Pesto-parmesaanibroileri
3
kpl
broilerin rintafileetä
Marinadi
3
rkl
sitruunamehua
3
rkl
oliiviöljyä
2
tl
sokeria
1
tl
suolaa
2
kpl
hienonnettua valkosipulinkynttä
mustapippuria
Lisäksi
pestoa, esim. avatun pestopurkin loppu
parmesaaniraastetta

Vaiheet

  1. Tee ensin uunikasvikset. Kuori ja paloittele kasvikset. Jätä kesäkurpitsat reilun paksuisiksi viipaleiksi ja valkosipulinkynnet kokonaisiksi. Laita kaikki kasvikset paitsi kypsät perunat uunivuokaan. Kaada päälle oliiviöljyä ja mausteita makusi mukaan. Kääntele kasviksia öljyn ja mausteiden kanssa vuoassa käsin.
  2. Paista 200 asteessa uunin alatasolla 35–40 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. Kokeile kasviksia paistamisen aikana ja varo ylikypsentämästä niitä. Lisää kypsät, paloitellut perunat ja sekoita.
  3. Valmista broilerit kasvisten kypsyessä. Sekoita marinadin aineet. Ruskista rintafileet nopeasti pannulla öljyssä. Leikkaa jokainen filee 3 palaksi ja kypsennä paloja hetki pienellä lämmöllä.
  4. Kaada marinadi kanapalojen päälle ja anna niiden maustua kulhossa, kunnes uunikasvikset ovat lähes kypsiä. Kääntele kanapaloja välillä. Levitä kanapalojen päälle pestoa ja parmesaania. Nosta kanapalat kasvisten päälle ja kypsennä vielä 10–15 minuuttia.

Vinkki! Uunikasvisten joukkoon sopivat kaikki kasvikset ja juurekset, joita kaapistasi löytyy.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Broileri
Pesto
uunikasvikset
kana
Kypsät perunat
parmesaani
kot kot
Kot kot

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Sienisalaatti suolasienistä

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini