
Melkein kuin pizzaa, rapeampaa kuin piirakka, jotain flammkuchenmaista. Voitaikinasta saa parhaat piiraat ikinä muutamalla huolella valitulla raaka-aineella.
Piiraat kylmäsavubroilerista ja suppilovahveroista
Ainekset
Työvaiheet
Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös suppilovahverot. Paista sieniä ja sipuleita voissa kunnes sienistä katoaa neste ja sipuli pehmeää. Raasta pecorino.Kauli pehmeäksi sulaneita voitaikinalevyjä hiukan ohuemmiksi ja leikkaa ne sitten pitkittäin kahteen osaan.
Levitä taikinapohjille hiukan ranskankermaa ja ripottele päälle rosmariinia. Levitä kylmäsavubroilersuikaleet ranskankerman päälle. Lisää sieni-sipuliseos ja pecorino-raaste.Paista 225-asteisessa uunissa kunnes taikina saa kauniin värin eli 20 minuuttia.