Luinen liha muuttuu grillissä mehukkaaksi, eikä kypsymistä tarvitse vahtia digimittarin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
1 t
Keskivaikea
Puolikas grillattu broileri Henkka Alénin tapaan
Ainesosat
2
kpl
kokonaista broileria
Marinadi
3/4
dl
sitruunamehua
1
ruukku
basilikaa
2
valkosipulinkynttä
1
tl
hienonnettua punaista chiliä
1
dl
oliiviöljyä
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
Vaiheet
- Leikkaa broilerit tukevilla saksilla pitkittäin kahteen osaan.
- Mittaa marinadin ainekset syvään kulhoon ja soseuta ne sileäksi sauvasekoittimella. Kaada marinadi broilerin puolikkaiden päälle ja anna marinoitua vähintään 20 minuuttia kelmulla peitettynä.
- Grillaa broilerinpuolikkaat kypsiksi miedolla lämmöllä välillä käännellen (noin 20-25 minuuttia). Mausta broilerit lopuksi vielä suolalla ja mustapippurilla.