Salvia ja pekoni saavat makuaistit hereille broilerin päällä. Yksinkertaista ja hyvää!
Saltimbocca Full Broiler
Ainekset
Työvaiheet
Ota broilerinfileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kokkausta. Kuivaa broilerinfileiden pinta talouspaperilla ja mausta fileet suolalla ja valkopippurilla.
Aseta kunkin fileen päälle salvian lehti ja kääri filee sitten broileripekoniin. Kuumenna öljy paistinpannulla ja aseta fileet pannulle pekonin sauma alaspäin. Paista kohtalaisella lämmöllä kunnes pekoniin ja fileeseen on tullut kaunis väri ja pekoni on paistunut kiinni. Käännä, ja paista kaunis väri myös toiselle puolelle.
Loppukypsennä fileitä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes haarukalla pistettäessä ulos tuleva lihasneste on kirkasta. Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin kera.