Vesa Hartikainen on lisännyt 52 reseptiä.
Linkitetty 1 keittokirjaan.

400 g broilerin rintafileetä
¼ tl suolaa
2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 rkl punaista currytahnaa
1 (100 g) sipuli
1 (250 g) paprika
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
½ pussia (à 200 g) pakastepinaattia

LISÄKSI

keitettyä täysjyväriisiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kanacurry

Työvaiheet

Leikkaa fileet reiluiksi paloiksi. Ripottele päälle suola.

Kuumenna Oivariini korkeareunaisessa paistinpannussa. Ruskista broileri. Lisää currytahna ja sekoittele, kunnes se on levinnyt tasaisesti broileripalojen pintaan.

Kuutioi sipuli ja paprika. Lisää ne pannulle. Kuullota hetki.

Lisää ruokakerma. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes broileri on kypsää.

Lisää lopuksi kastikkeen joukkoon jäinen pinaatti. Kuumenna vain, kunnes pinaatti on sulanut.

Tarjoa curryn kanssa täysjyväriisiä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla