Kaupallinen yhteistyö
Dansukker on lisännyt 24 reseptiä.
Linkitetty 16 keittokirjaan.

Karviaispensaan sato ja kesäkurpitsat kietoutuvat toisiinsa mintulla ja sitruunalla maustettuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaikeustaso
Kohtalainen

Karviais-kesäkurpitsamarmeladi

Ainekset

500
g
vihreitä tai punaisia karviaisia
500
g
kesäkurpitsaa
1
sitruunan mehu
1
pkt (330g)
Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kourallinen mintunlehtiä

Työvaiheet

  1. Perkaa karviaiset. Kuori kesäkurpitsat, halkaise ja poista keskellä oleva siemenpesä. Paloittele kurpitsat.
  2. Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna varovasti, kunnes pohjalle erittyy nestettä. Keitä kunnes ainekset soseutuvat.
  3. Jauha seos sosemyllyllä kattilaan. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 2 - 5 minuuttia.
  4. Kuori vaahto pinnalta ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje puhtailla kansilla ja säilytä jäähtyneenä kylmässä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla