Pilko valkosipulit ja sekoita ainekset yhteen. Tämä marinadi voitelee grillipihvistä mehevän.
Marinadi pihville
Ainekset
Työvaiheet
1. Pilko valkosipulit.
2. Sekoita ainekset yhteen. Anna marinadin imeytyä lihaan muutama tunti ennen grillausta.
Pilko valkosipulit ja sekoita ainekset yhteen. Tämä marinadi voitelee grillipihvistä mehevän.
1. Pilko valkosipulit.
2. Sekoita ainekset yhteen. Anna marinadin imeytyä lihaan muutama tunti ennen grillausta.
Muheva kerrosleipä on parempi kuin moni hampurilainen, mutta ihan pikaruokaa se ei ole.
Vinkki! Kokeile lisätä kypsennyksen ajaksi grilliin savustuspuruja.
Nyhtöpossu ja grillatut kasvikset tarjoillaan tortillojen kera.
Viillä lihan pintaan ristiviillot ja laita se suljettavaan muovipussiin.
Hienonna valkosipulit. Laita ananas mehuineen sauvasekoittimen kulhoon. Lisää valkosipulit, öljy, soija, etikka, siirappi ja suola. Soseuta.
Kaada marinadi lihan päälle. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.
Kuumenna kaasugrilli tai valmista hiillos. Pyyhi ylimääräinen marinadi lihan pinnalta. Paista lihaa niin, että saat sen pintaan kauttaaltaan kauniin paistovärin.
Pienennä grillin lämpö minimiin tai siirrä hiiligrillissä hiilet grillin toiseen laitaan.
Paina lihaan paistomittari. Kypsennä lihaa epäsuoralla lämmöllä, kunnes sisälämpötila on 85 astetta.
Ota liha grillistä ja anna sen vetäytyä folioon käärittynä 15 minuuttia. Revi kypsä liha haarukalla suikaleiksi.
Halkaise sitruunat ja tomaatit. Ota ananasrenkaat liemestä. Sivele tomaatit, sitruunanpuolikkaat ja ananasrenkaat öljyllä ja grillaa niitä muutaman minuutin ajan. Paista tomaatit ja sitruunat vain leikkauspinnan puolelta, ananakset molemmin puolin.
Tarjoile liha pehmeiden tortillalettujen, grillatun ananaksen ja tomaatin, hienonnetun sipulin ja korianterin kanssa. Purista pinnalle mausteeksi sitruunamehua.
Luullinen possun kyljys on leikattu tomahawktyyliin. Vieressä paahtuvat savukasvikset.
Ladataan...