Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
Vegaaninen
9:17 | 11.8.2021

Karviaischiahillo

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Sami Repo

Karviaishillo saa makeutensa taateleista ja sakeutensa chiansiemenistä. Ihanaa lisämakua antavat tähtianikset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
n. 1 l
30 min + liotus 30 min
Helppo

Karviaischiahillo

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

10
taatelia
n. 1
dl + 2 dl
vettä
1
l + 2 dl
karviaisia
1
rkl
sitruunankuorta
4
tähtianista
3
rkl
chiansiemeniä

Vaiheet

  1. Poista taateleista kivet ja laita taatelit kulhoon. Kaada päälle kiehuvan kuumaa vettä sen verran, että taatelit peittyvät (n. 1 dl). Liota 30 minuuttia.

  2. Huuhtele karviaiset. Pese sitruuna ja raasta 1 rkl kuoren keltaista osaa.

  3. Siivilöi taatelit. Laita taatelit, marjat, sitruunankuori, 2 dl vettä ja tähtianikset kattilaan. Kiehauta miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia, kunnes marjat pehmenevät. Sekoita välillä, ettei seos pala pohjaan, lisää vähän vettä tarvittaessa.

  4. Lisää chiansiemenet seokseen ja kiehuta 5 minuuttia. Jos seos tuntuu liian paksulta, lisää tilkka vettä. Chialla valmistettu hillo paksunee jäähtyessään.

  5. Lusikoi hillo puhtaisiin kuumiin purkkeihin ja sulje kannet. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä sitten kylmään. Hillo säilyy jääkaapissa noin 2 viikkoa. Hillon voi myös pakastaa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Säilöntä
hillo
karviainen
Chia

Suosituimmat

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Nopea maapähkinä-kanakeitto

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini