Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
5 min + kypsennys 15 min
Helppo
LÄMMIN FETADIPPI
Ainesosat
150
g
fetajuustoa
100
g
maustamatonta tuorejuustoa
½
dl
kevytkermaa
2
tl
sitruunan kuorta raasteena
2
tl
timjamia (+koristeeksi)
2
rkl
kuorellisia manteleita
Vaiheet
-
Murustele feta ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja kerma. Pese ja raasta sitruunan kuori ja hienonna timjami. Mausta juustoseos kuoriraasteella ja yrtillä. Kaada dippi pieneen uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa 15 minuuttia tai kunnes pinta kuplii ja on aavistuksen ruskeapilkkuinen.
-
Juuston paistuessa paloittele mantelit ja paahda kuumalla, kuivalla pannulla pari minuuttia.
-
Anna dipin jäähtyä pari minuuttia. Ripottele mantelit pinnalle ja tarjoa kasvistikkujen kanssa.