
Lempeän tulinen mango-jugurttikastike valmistuu viidessä minuutissa ja on älyttömän helppo herkkudippi!
Mango-jogurttikastike
Ainekset
Työvaiheet
- Yhdistä kulhossa jogurtti ja chutney. Purista joukkoon limetin mehu ja lisää hienonnetut korianterit. Sekoita ja lisää suolaa maun mukaan.
Varmaan ihan hyvää, mutta joka reseptin kohdalla saa lähteä kauppaan, kun jotain kaukaa tuotua "mango-chutneytä" jotain ihmeellistä erikoisöljyä (nekin kaukaa rahdattua merten takaa) puuttuu....
"Varmaan ihan hyvää, mutta joka reseptin kohdalla saa lähteä kauppaan, kun jotain kaukaa tuotua "mango-chutneytä" jotain ihmeellistä erikoisöljyä (nekin kaukaa rahdattua merten takaa) puuttuu...."
Pitäähän sitä kauppaan joka tapauksessa mennä kun ruokaa laittaa. Tuo on vain kastike. Pitää kuitenkin ostaa sitä, jota tuon kastikkeen kanssa syödään.
Kaikkia aineksia löytyy valmiiksi kaapista, joten varmaan pakko kokeilla! Kukkakaaltakin on, joten voi dipata 👌
Mitä korianterin tilalle, kun se ei vaan uppoa?
"Mitä korianterin tilalle, kun se ei vaan uppoa?"
Niinpä, korianteri maistuu suussa saippualta, niin eipä kovin houkutteleva ole tämä jokapaikan soossi kuitenkaan.
Otsikossa lukee "tulinen". Jäin miettimään, että puuttuuko ohjeesta olennaisesti jokin ainesosa, koska jugurtista, limestä, mangosta ja korianterista en saa kyllä mitään tulista. Vai onko mangoshutney jotain valmista kastiketta, jota en täällä ulkomaille ole sattunut näkemään?
Korianterin tilalle voi laittaa esim. persiljaa. Tai basilikaa. Tai ruohosipulia. Tai yrttisekoitusta, jossa edellämainituista mieluisimmat ja timjamia ja rosmariinia, jos tykkää rosmariinin vahvasta mausta.
Missä tuo mangochutneyn resepti on?
Mistä tulisuus tulee? Saako lisätä chiliä?
Mangochutney sisältää chiliä.
Mitä limen tilalle voi laittaa, kun on allerginen sitrushedelmille?
Vastaus sitrusallergiakysymykseen: kastike toimii mainiosti myös ilman limettiä.