Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5 dl
20 min
Helppo
PUOLUKKA-OMENAHILLO
Ainesosat
4–6
(500 g)
omenoita
2
dl
puolukoita
2
dl
tuorepuristettua omenamehua
2
dl
hillo-marmeladisokeria
(½
dl
vettä)
½
dl
omenaviinietikkaa
1
rkl
tuoretta rosmariinia
¼
tl
suolaa
Vaiheet
-
Poista siemenkodat ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.
-
Laita omenat ja puolukat kattilaan, lisää mehu. Kuumenna keskilämmöllä noin 10 minuuttia niin, että omenat pehmenevät. Sekoita joukkoon hillo-marmeladisokeri. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Lisää hilloon etikka, hienonnettu rosmariini ja ripaus suolaa. Kiehauta.
-
Lusikoi hillo puhtaaseen lasipurkkiin, sulje kansi ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Säilytä kylmässä.