Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 dl
15 min
Helppo
Saksanpähkinä-tahna
Ainesosat
2
appelsiinin mehu
½
dl
tilliä silputtuna
1½
dl
saksanpähkinöitä
½
rkl
sinappia
1
dl
rypsiöljyä
½
tl
suolaa
½
tl
sokeria
Vaiheet
- Purista appelsiineistä mehu. Silppua tilli.
- Lisää pähkinät, sinappi, öljy, suola ja sokeri kulhoon. Rouhi ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Sekoita joukkoon appelsiinimehu ja tilli.
Vinkki! Vegaaninen alkupala kalapöytään syntyy, kun paistat paketin kylmäsavutofua kuutioina öljyssä paistinpannulla. Kumoa kuutiot kulhoon ja sekoita joukkoon saksanpähkinätahnaa ja silputtua tilliä.