klo 10:31 | 24.5.2017

Bataattisiivu paahdetaan leivänpaahtimessa pehmeäksi paahtikseksi. Päälle voi koota omat voikkarilempparit!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6-8 palaa
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
Bataattitoast
Ainekset
1
keskikokoinen bataatti
Työvaiheet
1. Pese bataatti huolellisesti ja pyyhi kuivaksi. Leikkaa noin 2 sentin viipaleiksi.
2. Kypsennä siivu leivänpaahtimessa paahtamalla se kaksi kertaa kovimmalla teholla. Testaa pehmeys ja paahda tarvittaessa vielä kerran.
Leivänpaahdin tohottaa aina täysillä.. Joten aika ratkaisee.. Montakohan minuuttia pitäisi paahtaa?
No ei minulla ainakaan, tummuusaste on portaattomasti säädettävissä, paahdin nostaa leivät automaattisesti ylös halutun tummuuden saavutettua.
En ole koskaan "tavannut" leivänpaahdinta, jossa tummuusastetta voisi säätää muuten kuin paahtamisajan avulla. Joten tarkoittanee, että paahdetaan 2 kertaa täysi aika?
Ei minun paahtimessani edes 3 x täysi aika riittänyt, mutta pidin kyllä tästä leipänä - paljon parempi kuin minun maistamani gluteenittomat leivät -kokeilenkin seuraavalla kerralla grilliä