Pellillä paistetusta porkkanaröstistä riittää koko porukalle! Tarjoa brunssilla tai kasvisruokana.
Koko pellin porkkanarösti
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori porkkanat ja perunat. Raasta raastimen karkealla terällä ja nosta raaste kulhoon. Lisää suola. Anna seoksen seitä 10 minuuttia ja raasta sillä aikaa parmesaani. Kuumenna uuni 200-asteiseksi.
- Purista raasteesta kaikki neste pois. Lisää raasteen joukkoon parmesaani ja riko joukkoon muna. Sekoita hyvin. Vuoraa pelti leivinpaperilla ja levitä röstimassa paperille. Paista 15 minuuttia.
- Keitä neljä munaa. 5 minuutissa ne kypsyvät keskeltä pehmeiksi. Kuori ja puolita munat. Laita pinaatit ja herneet kulhoon, lorauta öljy päälle ja sekoita kevyesti. Nostele kasvikset ja munanpuolikkaat röstin päälle. Ripottele suolaa munien päälle.
Voisiko parmesaanin korvata jollain perusjuustoraasteella tai raejuustolla, jotta menisi paremmin lapsillekin?
Hei, kyllä mikä tahansa juustoraaste käy, mutta raejuusto on liian vetinen. Terveisin, Soppa365 toimitus
Tein tätä pienin muutoksin tänään ja oli ihan törkyhyvää! 2v popsi myös mielellään! Suosittelen!