
Huevos Rancheros on aamiaisannosten klassikko. Meksikolaisen säväykseen aamupalapöytään tuo avokado, papusalsa ja maissitortillat. Munat paistetaan perinteisesti sunny side up!
Meksikolaiset aamiaistortillat eli huevos rancheros
Ainekset
Työvaiheet
1. Valuta pavut. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuumenna pannu. Kuullota sipuleita ja chilijauhetta noin 5 minuuttia.
2. Lisää pavut, tomaattipyree, vesi, etikka, hunaja ja suola. Pyörittele kaikki sekaisin ja anna keittyä kasaan 5 minuuttia. Peitä kannella ja laita syrjään odottamaan.
3. Pilko avokado siivuiksi ja tomaatti kuutioiksi. Viipaloi limetti siivuiksi.
4. Paista munat pannulla yhdeltä puolelta. Jätä keltuainen pehmeäksi.
5. Kokoa annokset tortillojen päälle papusalsasta, tomaattikuutioista ja avokadosiivuista. Purista limettimehua kasviksille ja pavuille. Nosta paistettu muna kaiken päälle ja viimeistele korianterin lehdillä.