
Pienet vihreät pimientos de padron -paprikat ovat monelle Espanjan kävijälle tuttu grillattava. Kuumilla hiilillä ne valmistuvat vaivatta.
Helpot pikku paprikat ovat kesän paras grillattava. Ensinnäkin pimientoseita saa nyt kaikkialta. Ne ovat myös omiaan nostettavaksi grilliin aivan ensimmäisenä, jolloin ne voi tarjota naposteltavaksi ennen varsinaista grillailua. Pikkuisesta paprikasta on helppo napata kannasta kiinni ja napsaista koko paprika kerrallaan.
Pimientos de padron -grillipaprikat
Ainekset
Työvaiheet
1. Kuumenna grilli. Pyöräytä paprikat öljyssä kevyesti.
2. Nostele paprikat grilliit. Anna niiden tummentua ensin yhdeltä puolelta kunnolla ja käännä sitten. Kun paprika alkaa rypistyä ja painua kasaan, se on valmis.
3. Suolaa valmiit paprikat sormisuolalla.
Oli muuten hyviä!
Tein uunissa, suolaa, pippuria ja öljyä. Nam.877567