klo 14:14 | 7.4.2017

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
1 t
Vaikeustaso
Helppo
Kermainen sieni-spelttirisotto
Ainekset
4
dl
spelttisuurimoita
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1½
dl
kuivattuja suppilovahveroita tai tatteja
1
rkl
öljyä
8
dl
vettä
1
tl
suolaa
2
dl
(ruoka)kermaa
½
tl
mustapippuria myllystä
1
dl
persiljaa hienonnettuna
Työvaiheet
-
Huuhtele suurimot. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
-
Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa 5 minuuttia.
-
Lisää suurimot, vesi ja suola. Hauduta noin 25 minuuttia.
-
Lisää kuivatut sienet, kerma ja pippuri. Jatka hauduttamista 15 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää nestettä tarvittaessa.
-
Hienonna persilja valmiin ruuan pinnalle.
Missä kohdassa sienet siis lisätään? Ohjeesta voisi ymmärtää että sienet jätetään kuullotuksen jälkeen hautumaan 25 minuutiksi mutta toisaalta ne lisätään vasta kohdassa 4...