Georgialainen Badrijani Nigvzit (täytetyt munakoiso rullat)
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita sauvasekoittimella saksanpähkinät, valkosipulit, viinietikka, mausteet ja vesi kunnes tasaista. Maista ja lisää mausteita oman maun mukaan. (Valmista mielellään useampi tunti tai jopa 3 päivää aikaisemmin ennen kuin aiot tarjoilla niin maut ehtivät tasaantua. Säilytä jääkaapissa jos valmistat etukäteen).
- Pese ja leikkaa munakoison päät pois. Älä kuori. Leikkaa pituussuunnassa noin sentin paksuisia viipaleita.
- Kuumenna öljy pannulla ja ruskista munakoiso siivut kummaltakin puolelta. Siirrä sivuun talousperilla peitetyn lautasen päälle. (Siivujen kuuluu olla löysiä ei rapeita). Anna jäähtyä.
- Levitä tahnaa toiselle puolelle viipaletta ja rullaa kiinni.
- Asettele rullat esille ja ripottele päälle korianteria ja granaattiomenan siemeniä.