Herkullinen ja ruokaisa talvisoppa valmistuu hetkessä, jos liemeen upottaa valmiita tortellineja. Valitse pastanyytit makusi mukaan!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25
Helppo
Pinaatti-tortellinikeitto
Ainesosat
2
porkkanaa
2
varsisellerin vartta
1
sipuli
2
rkl
öljyä
1
l
kanalientä
1
pkt (250 g)
tortellineja
1
ps (200 g)
pakastettua lehtipinaattia
1
ruukku
lehtipersiljaa
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
2
dl
raastettua parmesaania
Vaiheet
- Kuori ja pilko porkkana pieniksi kuutioiksi. Hienonna sellerinvarsi ja sipuli.
- Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipulia, porkkanaa ja selleriä 3-5 minuuttia. Kaada liemi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna sopan hautua 10 minuuttia.
- Lisää pasta ja pinaatti keittoon. Keitä 5 minuuttia. Hienonna joukkoon persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Höystä lopuksi raastetulla parmesaanilla.
Vinkki! Saat keitosta kasvisversion käyttämällä kasvislientä sekä sieni- tai pinaattitäytteisiä tortellineja.