Vartissa valmista! Ramen-kulho sopii myös evääksi, sillä se maistuu yhtä hyvin kuumana, haaleana tai kylmänä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 (2 dl)
15 min
Helppo
Ramen-kulho ja inkiväärikastike
Ainesosat
7
dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
2
kevätsipulin vartta
100
g
siitakesieniä
100
g
sokeriherneitä
100
g
munanuudeleita
Inkiväärikastike
2
rkl
soijaa
1
rkl
riisiviinietikkaa
1
rkl
inkivääriraastetta
ripaus
sokeria
Lisäksi
2
keitetty muna
öljyä paistamiseen
Vaiheet
- Kuumenna kattilassa vesi ja lisää liemikuutio. Viipaloi kevätsipulit ja siitakesienet. Paista sipuleita, sieniä ja sokeriherneitä pari minuuttia öljyssä kuumalla pannulla.
- Kypsennä nuudelit kasvisliemessä. Valuta hyvin ja sekoita sipulin, sienten ja sokeriherneiden joukkoon. Jaa seos kahteen kulhoon.
- Sekoita kastikkeen aineet ja lusikoi kastike kulhojen päälle. Viimeistele keitetyillä munanpuolikkailla.