6:56 | 9.12.2020
Samettinen parsa- kukkakaalikeitto
Kuva: Tarja Pasanen
Juhlapyhien ja pikkujoulujen jälkeen maistuu kevyt pehmeä parsa-kukkakaalikeitto. Tämä on erittäin helppo ja nopea tehdä ja maistuu samettisen pehmeältä. Keiton kruunaa valkosipuliset krutongit ja/tai paahdetut auringonkukansiemenet.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30 min
Helppo
Samettinen parsa- kukkakaalikeitto
Ainesosat
1
parsakaali (500g)
1
kukkakaali (500g)
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
1
kasvisliemikuutio
1
litra
vettä
1
prk
ruokakermaa (2 dl)
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria
1/2
tl
rosmariinia
1/2
tl
meiramia
1
mm
chilimausteseosta
2
rkl
öljyä
Ruiskrutongit
4-5
kpl
Reissumies ruisleipäviipaleita
1-2
valkosipulin kynttä
2
rkl
öljyä
ripaus
mustapippuria
Paahdetut auringonkukansiemenet
1
dl
kuorittuja auringonkukansiemeniä