Täytetyt portobellosienet maistuvat ihanasti pizzalta. Kokeile erilaisia täytteitä sieniin!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 annos
25 min
Helppo
Täytetyt portobellosienet
Ainesosat
2
keskikokoista portobellosientä
1/2
rkl
öljyä
1/2
dl
pakastesipulikuutioita
100
g
kirsikkatomaatteja
1/2
dl
kalamataoliiveja
1/2
dl
juustoraastetta
1
tl
kuivattua basilikaa
1/4
tl
suolaa ½ rkl oliiviöljyä
1/2
rkl
oliiviöljyä
Vaiheet
- Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Irrota sienistä varovasti jalat ja hienonna ne veitsellä. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy, sipulikuutiot ja hienonnetut sienen jalat. Kuullota kypsäksi.
- Nosta sienien hatut leivinpaperilla vuorattuun pieneen vuokaan. Lusikoi sipuli-sienipaistos sienien sisälle. Nostele kirsikkatomaatit, oliivit ja juustoraaste sienille. Ripottele päälle basilika ja suola. Paista uunissa 15 minuuttia.
- Nosta valmiit sienet uunista ja lorauta päälle oliiviöljy.