
Chilillä maustettu kapriskastike sopii erinomaisesti grillatulle kesäkurpitsalle sekä myös vaaleille kaloille.
Grillattu kesäkurpitsa-halloumisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Puolita kesäkurpitsat pituussuunnassa tai leikkaa pienempiin paloihin. Lorauta hieman öljyä leikkuupinnoille ja ripottele suolaa ja pippuria. Viipaloi halloumi.
-
Tee kapriskastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, hienonna chili. Valuta kaprikset. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
-
Grillaa kesäkurpitsoja noin 4 minuuttia leikkuupinta alaspäin, käännä ja jatka noin 3 minuuttia. Lisää tässä vaiheessa halloumi grilliin ja grillaa muutaman minuutin ajan.
-
Siirrä kesäkurpitsa ja halloumi tarjoiluvadille ja ripottele osa kapriskastikkeesta päälle. Tarjoa loput erikseen.