
Ihanan tuhdit grillipaprikaveneet saavat makunsa viherpippurijuustosta ja cheddarista. Lastaa, grillaa ja nauti!
Cheddar-jalapenotäytteiset paprikat
Ainekset
Työvaiheet
- Halkaise paprikat kantoineen. Poista siemenet. Pakkaa paprikat.
- Hienonna jalapenoviipaleet. Paloittele sulatejuusto ja raasta cheddar. Yhdistä jalapenot, juustot ja savupaprika ja painele seos haarukalla karkeaksi tahnaksi. Pakkaa täyte eri astiaan kuin paprikat.
- Kuumenna grilli. Painele juustotahna paprikanpuolikkaisiin ja asettele ne kuoripuoli alaspäin grilliin, hieman sivuun hiillokselta. Paahda noin 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja alkaa kuplia. Nosta paprikat lastalla varovasti tarjoiluvadille.
Ja tämä ohje lähti kokeiluun heti huomenna mökillä!
Jalapenoista en välitä, mutta laitan tilalle jotain muuta:
lehtikaalisilppua, oliiviviipaleita, herkkusieniä, kanttarelleja, kypsiä kanapaloja, paistettua jauhelihaa tai sitten ihan vain mennään tolla juustolla. Tai toisella juustolla. Tai tehdään erilaisia: 2 syöjää, 6 suippoparikavenettä, kummallekin kolmea eri makua! Jesss! Mikäs siinä ois sitten Olympialaisia mökin terassilla tiirailla ja grillailla samalla!