
Kasvikset pysyvät hyvin leivän päällä samettisen valkopaputahnan ansiosta.
Flatbread paputahnalla ja grillikasviksilla
Ainekset
Työvaiheet
-
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vesi sekä öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
-
Valuta pavut liemestä ja laita tehosekoittimen kulhoon. Lisää joukkoon limetinmehu, suola, pippuri ja öljy, ja anna käydä tasaiseksi. Hienonna valkosipulinkynnet käsin ja sekoita tahnan joukkoon.
-
Paloittele kasvikset grilliin sopiviksi paloiksi. Hienonna chili ja kaprikset.
-
Taputtele taikinasta jauhotetuin käsin neljä noin puolen sentin paksuista litteää leipää. Kypsennä leipiä ja kasviksia grillissä keskilämmöllä noin 5–6 minuuttia. Käännä leipiä kerran kypsennyksen aikana. Kääntele myös kasviksia muutaman kerran.
-
Siirrä kasvikset grillistä kulhoon ja kääntele joukkoon chili, kaprikset ja öljy. Lusikoi paputahnaa ja kasviksia leiville. Hienonna ruohosipulia päälle.