
Grillattu munakoiso imaisee itseensä ihanan kastikkeen pirteät maut. Viimeistele herkku halutessasi vuohenjuustolla, hunajalla ja pähkinöillä!
Viinisuositus: Grillatun munakoison täyteläinen maku toimii tuhdin riojalaisen Hacienda Lopez de Haro Organic Tempranillon 2016, 16,99 e, kanssa. Munakoison rehevä makoisuus pääsee oikeuksiinsa suuntäyttävän, maanläheisen ja vahvan punaviinin kanssa. Kepeämmän makumaailman luo Gran Cerdo 2018, 14,98 e (tilausvalikoima), joka on kiinnostavan, biodynaamisia ja alkuviinejä tuottavan The Wine Love -viiniprojektin tulos. Viinin mehukkuus on omaa luokkaansa, ja se maistuu upealta munakoison ja tomaatin kanssa.
Grillatut munakoisot ja tomaattivinegretti
Ainekset
Työvaiheet
-
Viipaloi munakoisot. Sivele ne kevyesti öljyllä. Grillaa viipaleita molemmin puolin noin 3–5 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin värisiä. Laita tarjoiluvadille.
-
Tee vinegretti. Kuutioi tomaatit ja hienonna kevätsipulit. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna lehtipersilja. Yhdistä aineet öljyn, kapristen ja etikan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Valuta vinegretti munakoisoille. Viimeistele halutessasi vuohenjuustolla, hunajalla ja pähkinöillä.