Halstratun paprikan maku on paahtuneen makea. Mustaksi palanutta pintaa voi vähän rapsutella pois, mutta jätä sitä kuitenkin hieman mausteeksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Halstratut mozzarella-suippopaprikat
Ainesosat
4
suippopaprikaa
2
palloa (à 125 g)
mozzarellaa
2
dl
juustoraastetta
1–2
rkl
timjamia tai oreganoa hienonnettuna
oliiviöljyä, balsamicokastiketta, hiutalesuolaa
Vaiheet
- Pese suippopaprikat. Viillä paprikat pitkältä sivulta auki. Irrottele siemenkota.
- Sekoita mozzarella, juustoraaste ja timjami kulhossa haarukalla massaksi. Työnnä juustomassaa paprikoiden sisälle.
- Aseta paprikat halsterin päälle ja paina halsteri tiukasti kiinni. Grillaa mielellään avotulella välillä käännellen, kunnes paprikoiden pinta mustuu. Aikaa kuluu noin 5 minuuttia. Kallista halsteria ja valuta nestettä pois.
- Nosta paprikat tarjoilulautaselle. Valuta päälle oliiviöljyä ja balsamicokastiketta. Ripottele pinnalle reilusti hiutalesuolaa.