
Kaalisilpulla mehevöitetty munakaslettu maistuu ihanalta sriracha-majoneesin kanssa.
Japanilainen munakaslettu okonomiyaki
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa kaali mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä. Hienonna ruohosipuli ja lisää se ja seesaminsiemenet kaalin joukkoon.
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi ja suola (tai soija).
- Kuumenna öljy muurikassa tai pannulla. Lisää kuumalle levylle tirisemään pari desiä kaaliseosta. Paista muutama minuutti. Kaada päälle munakasmassaa sitomaan kaalit yhtenäiseksi "letuksi". Lettu saa jäädä ohueksi. Käännä varovasti lastalla ja paista muutama minuutti toiselta puolelta. Annoksesta tulee koosta riippuen 4-8 okonomiyakia.
- Tarjoa letut okonomiyakikastikkeen (ohje ohessa) ja tulisella sriracha-kastikkeella maustetun majoneesin kanssa.
Kastike okonomiyakeille
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita ainekset yhteen. Tarjoa okonomiyakien kanssa.