18:11 | 6.9.2020
Gazpacho
Tomaattien mehukas keitto sopii syksyn synkkeneviin iltapäiviin
Erikoinen Gazpacho-keitto paahdetuilla rapeilla leivillä valkosipuliöljyssä maistuu erityisesti kirpeiden hedelmiensä ansiosta myös.
tomaatteja, avocadoa, limehedelmiä, vaaleaa leipää, valkosipulia, rypsiölyä, oliiviöljyä, paprika, limemehua, tomaattimehua(voi tehdä tomaateista), sokeria, suolaa, oreganomaustetta, kevätsipulia, selleriä, kurkkua, jalapeno- chilipalko, ranskankermaa, omenaviinietikkaa, tuoretta korianteria, paprikajauhetta
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6
30
Keskivaikea
Gazpacho
Ainesosat
6
erittäin kypsää tomaattia
3,5
dl
tomaattimehua(voi tehdä tomaateista)
2
rkl
limemehua
1
punainen paprika
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
omenaviinietikkaa
1
tl
sokeria
1/2
tl
suolaa
6
kevätsipulia
40
g
selleriä
1/2
tl
oreganomaustetta
40
g
kurkkua
1
jalapeno chilin palko
3
limehedelmiä
2
avocadoa
créme fraiche ranskankermaa
tuoretta korianteria
Paistetut leivänpalat
5
siivua vaaleaa leipää
6
rkl
öljyä
7
valkosipulinkynttä
1
tl
paprikajauhetta