
Lanttukuutiot valmistuvat paistinpannulla joulupöytään pikana. Marokkolaisesta keittiöstä tutut lämpimät mausteet toimivat joulupöydässä täydellisesti. Lanttukuutiot maistuvat ihanilta myös jäähtyneinä.
Marokkolaisittain maustetut lanttukuutiot
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori lanttu, leikkaa sentin paksuisiksi viipaleiksi ja leikkaa viipaleet sentin kokoisiksi kuutioiksi.
-
Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Viipaloi taatelit.
-
Kuumenna isolla paistinpannulla voi ja öljy. Lisää lanttukuutiot, siirappi ja mausteet. Paista sekoitellen keskilämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes lanttukuutiot tuntuvat pehmeiltä ja kypsiltä. Poista lanttukuutioiden joukosta kanelitanko. Sekoita joukkoon hienonnettu minttu ja korianteri.