
Rapeat & mehevät vegetortillat
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita majoneesista. Hienonna paprika pieneksi hakkeeksi. Sekoita joukkoon loput kastikkeen ainekset.
- Levitä vegesuikaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Pyöräytä suikaleet ensin öljyssä ja sitten crispy chicken -mausteseoksessa niin, että ne peittyvät kauttaaltaan.
- Kypsennä rapsakoiksi 220-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
- Murenna feta. Viipaloi tomaatit, kuori ja suikaloi sipuli ja hienonna yrtit.
- Lämmitä tortillalettuja mikrossa tai pannulla noin 10 sekuntia.
- Levitä tortilloille paprikamajoneesia. Jaa vegesuikaleet letuille. Lisää päälle tomaattia, sipulia, yrttejä ja fetamurua. Kääri rullalle ja syö heti.
Vinkki! Jos tortillalettuja jää yli, ne kannattaa pakastaa.