
Ramenkeitto osterivinokkailla on yksi Sannan Ruokakassin toimitusjohtajan Susanne Lindroosin suosikkiresepteistä. Vegaaninen kasviskeitto on tulvillaan makuja.
Ramen osterivinokkailla ja tofulla
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna kevätsipuli. Siirrä 1⁄4 sivuun koristelua varten. Viipaloi osterivinokkaat.
-
Lisää paistokasariin öljy ja paista sieniä, valkosipulia, kevätsipulia ja inkivääriä 4–5 minuuttia keskilämmöllä.
-
Lisää pannuun misotahna, liemikuutiot, soijakastike ja vesi. Kiehauta ja anna kiehua muutama minuutti.
-
Lisää nuudelit ja jatka keittämistä 2 minuuttia, tai kunnes ne ovat kypsiä. Siirrä sivuun, pidä kannen alla lämpimänä.
-
Hienonna paksoikaali. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Hienonna korianteri ja leikkaa tofu kuutioiksi. Jaa keitto kulhoihin ja lisää hienonnettu pak soi, porkkanatikut, korianteri sekä tofu. Viimeistele lopulla kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.