Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Keitot
Vegaaninen
10:52 | 5.10.2020

Ramen osterivinokkailla ja tofulla

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Susanne Lindroos KUVA Panu Pälviä

Ramenkeitto osterivinokkailla on yksi Sannan Ruokakassin toimitusjohtajan Susanne Lindroosin suosikkiresepteistä. Vegaaninen kasviskeitto on tulvillaan makuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Ramen osterivinokkailla ja tofulla

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

3
valkosipulinkynttä
2
rkl
raastettua inkivääriä
1
nippu
kevätsipulia
150
g
osterivinokkaita
3
rkl
oliiviöljyä
3
rkl
misotahnaa
1½
kasvisliemikuutiota
1
rkl
(tamari)-soijakastiketta
1
l
vettä
100
g
riisinuudeleita
1
paksoi-kaali
2
porkkanaa
1
pkt
tofua
1
ruukku
korianteria
3
rkl
seesaminsiemeniä

Vaiheet

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna kevätsipuli. Siirrä 1⁄4 sivuun koristelua varten. Viipaloi osterivinokkaat.

  2. Lisää paistokasariin öljy ja paista sieniä, valkosipulia, kevätsipulia ja inkivääriä 4–5 minuuttia keskilämmöllä.

  3. Lisää pannuun misotahna, liemikuutiot, soijakastike ja vesi. Kiehauta ja anna kiehua muutama minuutti.

  4. Lisää nuudelit ja jatka keittämistä 2 minuuttia, tai kunnes ne ovat kypsiä. Siirrä sivuun, pidä kannen alla lämpimänä.

  5. Hienonna paksoikaali. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Hienonna korianteri ja leikkaa tofu kuutioiksi. Jaa keitto kulhoihin ja lisää hienonnettu pak soi, porkkanatikut, korianteri sekä tofu. Viimeistele lopulla kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Vegebaari
keitot
ramen
Tofu
Vegaanisia herkkuja
30 min
kasvis

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Sienisalaatti suolasienistä

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini