Currytahna ja täyteläinen kookosmaito tuovat linssikeittoon tuulahduksen Intian makumaailmaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
40 min
Helppo
Intialainen linssikeitto
Ainesosat
2
valkosipulinkynttä
1–2
rkl
tikka masala -currytahnaa
¾
tl
kurkumaa
250
g
kuivattuja keltaisia linssejä
1
prk (400 g)
kookosmaitoa
1
l
vettä
1
tl
suolaa
1
ruukku korianteria
Vaiheet
-
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota ne currytahnan ja kurkuman kanssa kattilassa miedolla lämmöllä, noin 5 minuuttia.
-
Huuhdo linssit siivilässä, lisää kattilaan ja pyöräytä mausteseoksessa.
-
Lisää kookosmaito ja vesi. Keitä hiljalleen poreillen 25–30 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.
-
Mausta keitto suolalla ja hienonna joukkoon korianteri.