
Tämä värikäs vegeherkku syntyy melkein pelkällä paloittelun vaivalla, sillä persimonit eivät kaipaa edes kuorimista. Täyteläinen valkopapuhummus viimeistelee nopean yhden pellin arkiruuan.
Kukkakaali-persimonpannu
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen grillivastukselle. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja lohko persimonit. Levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita öljy, vaahterasiirappi ja mausteet ja kaada seos kasvisten päälle. Paahda uunissa noin 20 minuuttia.
- Tee hummus. Valuta ja huuhdo pavut. Soseuta ainekset tehosekoittimessa. Ripota paprikajauhe hummuksen päälle. Tarjoa hummus kukkakaali-persimonpannun kanssa. Koristele ruoka halutessasi korianterinlehdillä.