Juustoinen kesäkurpitsapaistos toimii lisukkeena tai kevyenä ateriana.
Kolatun Juustola toimii Soppa365:n yhteistyökumppanina Taste of Helsinki -tapahtumassa 2014.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
30 min
Helppo
Ruska-kesäkurpitsapaistos
Ainesosat
100
g
Kolatun Ruskajuustoa
200-300
g
kesäkurpitsaa
30
g
pinjansiemeniä
hunajaa
suolaa
mustapippuria
timjamia
Vaiheet
-
Viipaloi juustot ja kesäkurpitsat n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.
-
Kasaa vuokaan tai uunipellille joko yhtenaiseksi paistokseksi tai halutessasi annoksittain.
-
Ripottele mausteet juusto- ja kurpitsakerrosten väleihin.
-
Paahda pinjansiemeniä kuivalla paistinpannulla kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
-
Paista uunissa 250 asteessa n. 8-10 minuuttia.
-
Tarjoa paahdettujen pinjansiementen kera joko kasvisruokana tai osana ateriaa.