Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Padat ja laatikot
Gluteeniton
15:46 | 8.1.2018

Bataatti-mustapapuvuoka

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Laura Kaapro KUVA Tuomas Kolehmainen

Herkullinen bataatti-mustapapuvuoka sisältää paljon kuitua. Se pitää nälän loitolla pitkään.

Huom! Huuhtele ja valuta säilykepavut aina hyvin, jotta ne eivät maistu purkilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min + paistoaika 35 min
Helppo

Bataatti-mustapapuvuoka

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

600
g
bataattia
nokare voita vuoan voiteluun
2
rkl
oliiviöljyä
1
tl
(hiutale)suolaa
150
g
juustoraastetta
Papuseos
1
tkl
säilöttyjä mustapapuja (400 g)
1
rkl
oliiviöljyä
1
tl
suolaa
0,5
tl
timjamia
0,5
tl
basilikaa
ripaus mustapippuria

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Valmista ensin papuseos. Kaada säilötyt mustapavut siivilään. Huuhtele kylmällä vedellä, valuta. Laita pavut kulhoon ja mausta öljyllä ja mausteilla. Jätä odottamaan.
  2. Kuori bataatit ja halkaise ne kahtia pituussuunnassa. Laita leikkauspinta työlautaa vasten ja viipaloi bataatit mahdollisimman ohuiksi siivuiksi terävällä veitsellä.
  3. Voitele uunivuoka. Asettele bataattiviipaleet vuokaan limittäin.
  4. Lusikoi papuseos bataattiviipaleille niin, että papuja valuu siivujen väleihin ja päälle. Valuta pinnalle oliiviöljy ja ripottele päälle hiutalesuola.
  5. Paista uunin alaosassa 20 minuuttia. Lisää juustoraaste ja paista vielä 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Vegebaari
bataatti
mustapapu
papu
30 minuuttia
Vege

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini