
Lempeän mausteinen kurpitsacurry on ehkä parasta, mitä voit kurpitsoista valmistaa. Curry onnistuu niin myski-, hokkaido- kuin spagettikurpitsastakin.
Kookoksinen kurpitsacurry
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja kuutioi kurpitsa. Kuori ja hienonna sipulit. Paista kurpitsaa ja sipuleita öljyssä paistokasarissa noin 5 minuuttia. Lisää kurkuma ja currytahna ja paista vielä pari minuuttia.
- Valuta kikherneet. Lisää ne ja muut curryn aineet kasariin, peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
- Hienonna tilli. Sekoita tillijogurtin aineet tasaiseksi kastikkeeksi.
- Tarjoa curry riisin ja tillijogurtin kanssa.
Kiitos ohjeesta! Ehdottomasti kokeilemisen arvoista. Herkkua!