
Terveellinen ja maukas pasta valmistuu hetkessä treenin jälkeen. Papupastat sisältävät keskimäärin neljä kertaa enemmän proteiinia kuin tavallinen vehnäpasta.
Artisokka-pinaattipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna valkosipulinkynsi ja paista pannulla öljyssä pari minuuttia.
- Valuta artisokansydämet ja pakastepinaatti. Puolita artisokat ja lisää pannulle yhdessä pinaatin kanssa. Jatka paistamista toiset pari minuuttia. Lisää pannulle jogurtti ja mausteet ja kuumenna seos vielä kertaalleen.
- Paahda toisella paistinpannulla yhtä aikaa pinjansiemenet kauniin ruskeiksi.
- Yhdistä kuuma pasta ja artisokka-pinaatti-jogurttiseos ja lisää joukkoon tuore pinaatti. Viimeistele pinjansiemenillä.