13:51 | 2.9.2021
Sienirisotto aasialaisella punakaalisalaatilla
Aasialainen sienirisoton yhdistyminen aasialaisen punakaalisalaatin kanssa maistuu aina niin kuin se olisi uudenlainen sushi-ateria.
Aasialaisessa punakaalisalaatissa korostuu uljaan suolaisen maapähkinän kuivahkon kirpeä maku hienovaraisen mietoon seesamiöljy-limemehu-kastikkeeseen jonka päämakuna painottuu korianterin ja chilin vehreä raikkaus. Aterian kruunaa graavilohi sitruunasiivuilla, ja risotto puolestaan antaa paljon lisäsävyä sushimakujen maailmaan.
risottoriisiä, sienen kanta-ja helttaosuudet (Jaanatuulee "Täytetyt sienet vihreällä pestolla"- ruuasta jääneet sienen osat), sitruunaa, korianteri, punainen chili, seesamiöljy, limemehu, suolaa, sokeria, vettä, kasvisannosfondi, (graavilohi), salottisipuli, tuoretta sitruunamelissaa, suolapähkinöitä, porkkanaa, punakaalia, mustapippuria
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30
Helppo
Sienirisotto aasialaisella punakaalisalaatilla
Ainesosat
2
kpl
porkkanaa
300
g
punakaalia
2
dl
suolapähkinää
2
punaista chiliä
1
ruukku
tuoretta korianteria
ripaus
sokeria
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria
2
rkl
seesamiöljyä
2
rkl
limemehua
Sienirisotto
sieniä oman maun mukaan
1-2
sitruunaa
salottisipulia oman maun mukaan
3
dl
risottoriisiä
3-4
dl
vettä
1
kasvisannosfondi
1
ruukku
tuoretta sitruunamelissaa
Lisäksi
graavilohirullia
1
sitruuna
rakuunaa, minttua tai meiramia oman maun mukaan