
Tämä pasta on taivaallisen herkullista, monipuolista ja terveellistä ruokaa. Valkopavut tuovat ruokaisuutta ja mikä voisi olla sen parempaa kuin voissa paistetut kantarellit👌🏻
Kantarelli-valkopapupasta
Ainekset
Työvaiheet
Laita pastan keitinvesi kiehumaan ja mausta se merisuolalla. Säädä uuni 200-asteeseen.
Huuhtele ja valuta pavut.
Viipaloi valkosipulin kynsi.
Laita pavut, valkosipuli ja tomaatit uunivuokaan.
Kaada päälle reilusti oliiviöljyä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paista uunissa 15 minuuttia.
Puhdista kantarellit.
Sulata pannulla nokare voita ja paista kantarelleja muutaman minuutin ajan.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Laita pasta kiehumaan.
Rouhi saksanpähkinät ja hienonna yrtit.
Ota pavut uunista ja lisää joukkoon valutettu pasta ja loraus oliiviöljyä.
Viimeistele herkullinen pasta kantarelleilla, herneillä, pähkinöillä ja yrteillä.
Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin kera.