
Nuudelivokki valmistuu vartissa!
Parsanuudelit
Ainekset
Työvaiheet
- LEIKKAA parsanvarresta pois puinen osa. Leikkaa parsat kolmeen osaan ja paksut varren kohdat puoliksi pituussuunnassa. Pilko kevätsipulit varsineen. Kuori porkkana ja tee siitä kuorimaveitsellä suikaleita. Pilko chili.
- OTA kiehuva vesi liedeltä. Lisää nuudelit. Laita kansi päälle. Odota nelisen minuuttia tai paketin ohjeen mukaan.
- KYPSENNÄ parsoja kuumassa öljyssä vokkipannulla noin neljä minuuttia, kunnes haarukka menee varren läpi.
- LISÄÄ pannuun sipulit, chili ja currytahna. Sekoita ja anna kasvisten kypsyä minuutin. Lisää porkkanat ja suola.
- TARKISTA, että nuudelit ovat pehmeitä, ja kaada vesi pois. Kumoa nuudelit vokkiin ja sekoita nostellen. Purista päälle puolikkaan limetin mehu. Ripottele korianteria ja siemensekoitusta. Tarjoa heti.