
Mehevä klassikkopasta Sisiliasta jättää sopivan kevyen olon.
Pasta Norma
Ainekset
Työvaiheet
- Kuutioi munakoiso. Hienonna chili ja salottisipuli. Paista kasviksia öljyssä pannulla noin 5 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Leikkaa purkkitomaatit neljään osaan ja lisää pannulle yhdessä kapristen, etikan, sokerin ja suolan kanssa. Hauduta 5 minuuttia.
- Sekoita keskenään kuuma pasta ja munakoiso-tomaattiseos. Sekoita joukkoon lehtipersilja ja ripottele pinnalle parmesaanijuustoa joko raasteena tai lastuina.
VÄLTÄ SUMMAMUTIKKAA. Pastaa ei tarvitse keittää rekkamiehen määrää. Paketin kyljessä neuvotaan yleensä varaamaan kuivaa pastaa
100 g per syöjä, mutta vähempikin riittää. Kannattaa satsata kasviksiin, joita voi olla annoksessa vähintään sama määrä kuin pastaa – enemmänkin.
Parmesaani ei yleensä ole vegaanista.