
Jännittävän etnopastan juju on kookoskastikkeessa.
Porkkana-pinaattinauhapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori porkkanat ja vetele juustohöylällä kuorituista porkkanoista pituussuunnassa pitkiä nauhoja. Leikkaa siistityt sienet ja kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta. Siisti ja huuhtele pinaatti.
- Valmista kastike. Pane kastikkeen ainekset monitoimikoneen kulhoon ja aja seos tasaiseksi. Paista sieni- ja kesäkurpitsaviipaleita pinnoitetussa pannussa öljytilkassa, kunnes niiden neste on haihtunut ja pinta on saanut kauniin värin.
- Lisää pannulle porkkananauhat. Kuumenna koko ajan käännellen noin minuutin ajan. Lisää sitten pinaatti sekä keitetty, valutettu pasta ja kääntele seosta, kunnes se on lämmennyt tasaisesti. Lisää kastike porkkana-sieni-pinaattiseoksen sekaan juuri ennen tarjoilua ja kääntele, kunnes se on tasaisen kuumaa. Annostele ja viimeistele annokset ripauksella suolaa ja kookoshiutaleita.
Vinkki! Jos et löydä mantelitahnaa marketeista tai luontaistuotekaupoista, voit korvata sen lisäämällä kastikkeen sekaan tilkan vettä ja yhden desin uunissa kevyesti paahdettua mantelijauhoa.