Tuore minttu raikastaa vihreän pikapastakastikkeen, jota ei tarvitse edes kypsentää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
15 min
Helppo
Feta-kesäkurpitsakastike
Ainesosat
1/2
valkosipulinkynsi
1
dl
pecorinojuustoa raasteena (tai parmesaania)
1
dl
minttua
3
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
4
dl
kesäkurpitsaa raasteena
100
g
fetaa tai vuohenjuustoa
3/4
dl
pinjansiemeniä
Vaiheet
- Kuori valkosipulinkynsi ja pane se pecorinon, mintun ja öljyn kanssa tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Pyöräytä ainekset tahnaksi. Lisää suola ja pippuri.
- Raasta kesäkurpitsa keskikarkeaksi raasteeksi, yhdistä se minttutahnaan. Murusta joukkoon feta.
- Sekoita kastike kuumaan pastaan ja ripottele päälle pinjansiemeniä.