Hirmu helppo gnocchipannu valmistuu vartissa. Gnoccheja ei tarvitse esikeittää, sillä ne hautuvat kypsiksi tomaattiliemessä pannulla.
Vinkki! Sellaisenaan gnocchipannu riittää ruoaksi kahdelle, muun ruoan lisukkeena neljälle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2–4
15 min
Helppo
Herkkusienignocchit
Ainesosat
1
rs (200 g)
tummia herkkusieniä
1
prk (400 g)
säilöttyjä kirsikkatomaatteja
2–3
dl
vettä
1
tl
kuivattua rosmariinia tai pari oksaa tuoretta
½
tl
mustapippuria
1
tl
suolaa
1
pkt (500 g)
perunagnoccheja (esim. Rana)
1
pkt (125 g)
pieniä mozzarellapalloja
Paistamiseen
2
rkl
öljyä
Vaiheet
- Pilko herkkusienet.
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista sieniä pannulla pari minuuttia. Lisää joukkoon purkillinen kirsikkatomaatteja. Huuhdo purkki vedellä ja kaada pannulle.
- Lisää gnocchit ja mausteet. Hauduta 5–8 minuuttia.
- Lisää pinnalle mozzarellapallot ja anna kypsyä vielä muutama minuutti kannen alla tai ilman kantta, jos haluat ylimääräisen nesteen haihtuvan.